duminică, 4 decembrie 2011



ORGANIZAŢIA STUDENŢEASCĂ TRAIAN LALESCU TE INVITĂ LA CONCERTUL CARITABIL ,, ÎNGERI PENTRU ÎNGERI’’


   Organizaţia Studenţească Traian Lalescu ( OSTL ), liga Facultăţii de Construcţii şi Ştiinţe ale Comunicării, vă invită, miercuri 14 şi joi 15 decembrie 2011, în corpul clădirii Facultăţii de Electronică şi Telecomunicaţii al Universităţii Politehnica, respectiv la Sala de Concerte Ion Vidu, pentru a lua parte la evenimentul ,,Îngeri pentru îngeri’’.

  Evenimentul se referă la Concertul Caritabil ,,Îngeri pentru îngeri’’ aflat la cea de-a III-a ediţie. Acesta se v-a desfăşura pe data de 15 decembrie de la ora 19 în Sala de Concerte Ion Vidu.

  Corurile participante sunt Corul Teoforos, Corul Facultăţii de Teologie, Corul Liceului de Artă Ion Vidu, Corul Studenţilor Facultăţii de Muzică şi nu în ultimul rând Corul Organizaţiei Studenţeşti Traian Lalescu.

  Proiectul cuprinde de asemenea un târg de hand made cu tematica sărbătorilor de Crăciun ce va avea loc în cursul zilei de miercuri în corpul Facultăţii de Electronică şi Telecomunicaţii.

  Pe data de 15, la Sala de Concerte Ion Vidu, vă invităm să degustaţi preparate tradiţionale de casă, puse spre vânzare. De asemenea se va continuă târgul de articole hand made.  

  O parte din suma strânsă din vânzarea produselor hand made se va îndrepta către Şcoala Iris Timişoara, ai cărei beneficiari sunt copii cu deficienţe de vedere.

  Data până la care se pot înscrie doritorii să participe cu obiecte spre vânzare la târg este de 8.12.2011. Pentru înscrieri contactaţi coordonatori de proiecte menţionaţi la final.

Mulţumim pentru sprijin partenerilor noştri Fundaţia Filantropia şi Colegiul Naţional de Artă Ion Vidu.

Date de contact
Coordonatori de proiect
Ovidiu Susa – 0726 716 503
Alexandra Tincu – 0724 775 336

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu